Meerdaagse Trainingen met Maarten van Stek

Bianca Zinger met Zwartje

bianca zinger
Testimonial

Super fijne trainingsweek gehad met mn allerknapste zwarte vriend, hij heeft het hartstikke goed gedaan! Thnx Maarten voor al je hulp deze week!

Brochure Meerdaagse Trainingen

brochrue meerdaagse trainingen

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten, clinics en evenementen. Vul dan het contactformulier in. Dan mis je niks meer!

Meerdaagse Trainingen

Hier vindt u meer informatie over de meerdaagse trainingen met Maarten van Stek. Hieronder vind u een voorbeeld van een trainingsarrangement zoals wij die regelmatig organiseren.

Een arrangement is ook zelf samen te stellen. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

Inhoud 4-daags trainingsarrangement

Onderstaand treft u de inhoud van het vierdaagse trainingsarrangement waarbij u maandagochtend arriveert en donderdagmiddag weer vertrekt. Het maximum aantal personen in dit arrangement is 6.
(Logies en ontbijt van de Dijckhoeve)

  • 4 lunches en 3 diners
  • Stalling voor 1 paard, inclusief hard- en ruwvoer in een eigen stalcompartiment met kistenkamer, gebruik van wasplaats met warm en koud water en twee paddocks.
  • Drie dressuurlessen van Maarten van Stek, waarbij u met twee personen circa drie kwartier traint.
  • Een FlexChair sessie waarna u te paard – ook onder leiding van Nicoline van Dantzig – verder oefent op houding en zit.
  • Een ochtend Werken aan de Hand met Attie Kuijs of grondwerk/free stylen ‘Ken uw Paard’ met Maarten van Stek. (Keuze geeft u op bij aankomst).
  • Een workshop van gediplomeerd paardenmasseur Marian ‘t Lam, met de mogelijkheid vragen te stellen over je eigen paard. Zo zal Marian onder andere een paard beschilderen, zodat u kunt zien hoe het skelet er uitziet en hoe bepaalde spiergroepen in het lichaam functioneren.
  • Individueel (mental-) coaching gesprek met Maarten van Stek. In dit gesprek bent u vrij om van alles ter tafel te brengen waarmee u hulp nodig denkt te hebben. Het doel van uw deelname zal ook worden besproken.

Wil je je direct opgeven voor een meerdaagse training? Dan kan met het aanmeldingsformulier:

Team

Maarten van Stek

Maarten en William

Maarten van Stek rijdt op subtop-niveau en is, ondanks het gemis van zijn linkerarm op weg naar zijn grootste doel: Grand Prix. Inmiddels is hij met zijn William (v. Worldly) Intermediair II startgerechtigd. Maarten heeft de instructeursopleiding in Deurne gevolgd, is Oberbereiter (Warendorf), heeft de H4 licentie Instructeur Allround Orun en is IM jurylid bij de KNHS. Grote namen hebben Maarten mede gevormd tot waar hij nu staat : Alex van Silfhout en Sanne Beijerman (huidige trainers) maar ook namen als Nicole Werner, Joyce Heuitink en Emmelie Scholtens. Onderscheidend is Maarten met zijn eigen manier van coachen die niet gebaseerd is op fysieke kracht van de ruiter maar op het vermogen van het paard te begrijpen wat er wordt gevraagd. Zijn heldere uitleg, het vereenvoudigde taalgebruik en zijn passie en enthousiasme maken hem een alom bekend en gewaardeerd coach.

Maud de Regt

Maud de Regt

Maud de Regt is zo’n 20 jaar eigenaresse/meewerkend voorvrouw van Stal De Dijckhoeve. Zij staat bekend om haar bevlogenheid en haar voortdurende zorg voor het welzijn van de paarden (en mensen) die bij haar op stal staan.

Samen met haar team van uitstekende mensen zal zij er op toezien dat het u en uw paard aan niets ontbreekt. Voor en tijdens de meerdaagse trainingen verzorgt zij de facturatie, de hotelovernachtingen en is zij contactpersoon voor wat betreft het restaurant en de stalling van uw paard(en).

Nicoline van Dantzig

Nicoline van Dantzig

Nicoline van Dantzig verzorgt in deze weken de Flexchair training en zitles.

Zij is Oefentherapeut Mensendieck en rijdt al jaren paard; momenteel op ZZ Zwaar niveau met haar prachtige paard Brooklyn. “Deze kennis in combinatie met de Flexchair vind ik een ideale combinatie om u bewust te maken van uw eigen lichaam en hoe u dit op uw paard gebruikt en waar het eventueel verbeterd kan worden.” Aldus Nicoline, die uw komst met haar gebruikelijke enthousiasme tegemoet ziet

Attie Kuijs

Attie Kuijs

Attie Kuijs is NCSAH basic trainer, school trainer i.o. en Work in hand Instructor. Verder heeft zij de laatste tien jaar veel workshops Centered Riding, Ttouch en Feldenkrais gevolgd. Werken aan de hand is een uitstekende manier om je paard te gymnastiseren en nieuwe dingen onbelast aan te leren. Het is zeer confronterend: zodra jij niet geheel duidelijk communiceert, doet het paard niet of niet geheel wat jij vraagt (of denkt te vragen). Het komt geheel op jouw intentie en lichaamstaal aan. Hierdoor ga je duidelijker communiceren. Dat zie je weer terug in het rijden. Omdat je volledig in elkaars energiezone verkeerd, is het geestelijk erg belastend en wordt er kort getraind (15 tot 25 minuten). Vrijwel alle paarden vinden het leuk om te doen! Dat op zich is al een hele goede reden om het te gaan doen, toch?

Locatie
Locatie
De trainingsweken vinden plaats op Stal de Dijckhoeve. Stal De Dijckhoeve beschikt over eersteklas faciliteiten en voorzieningen voor uw paard.

Zie voor meer informatie: www.dijckhoeve.nl

Lisserdijk 275
2165 AA Lisserbroek

Tel: 06 – 53 71 22 91
Fax: 0252 – 42 99 19

E-mail: info@dijckhoeve.nl

Dressuurruiters.nl