Diensten en Services

liz barclay dressageWilt u uw dressuurpaard uit laten brengen in de wedstrijdsport of corrigeren dan staan wij geheel tot uw dienst. Samen met u maken we heldere afspraken en stellen een trainingsschema op. Natuurlijk bent u altijd welkom om de vorderingen te komen bekijken!

Maarten van Stek geeft regelmatig clinics met of zonder paard op locatie met als thema: “Aanleuning, een handvol kopzorgen..?”

Eveneens geeft Maarten proefgerichte clinics in samenwerking met diverse gerenommeerde juryleden.

 

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor talentvolle ruiters en amazones die dressuurtrainingen willen volgen vanaf de basis tot op het hoogste niveau.

Neem contact op of stuur een email naar info@dressuurruiters.nl.

Enkele reacties:

Ik les nu bijna een jaar bij Maarten met mijn zwarte hengst Ventje (Equiritme’s Ai’m). Wij kwamen bij Maarten toen wij mega in een dip zaten in het ZZ-Zwaar. Ik liep vast en mijn paard snapte er niets meer van. Bij de trainingen van Maarten merkte ik bij de eerste les al meteen de klik tussen paard, Maarten en mij! De manier van les geven ( rust, ontspanning en denken in oplossingen) gaf ons de ommekeer om weer fijn te kunnen rijden. Nu zijn we inmiddels intermediair II startgerechtigd, zonder miscommunicatie en ‘gedoe’ durf ik te zeggen dat ik mijn droom steeds dichterbij zie komen.. GRAND PRIX! Maarten, ik wil jou heel erg bedanken voor alle inzet en geduld. Ik hoop dat wij samen als team de top gaan bereiken!
Tahnee van Wenum
Sinds 2012 les ik met mijn paarden bij Maarten. Maarten is een instructeur die zijn hart en ziel in het lesgeven en in zijn (les)paarden legt. In Jip en Janneke taal kan hij voor iedereen duidelijk de paardensport vertalen. Mijn paarden en ik zijn in een korte tijd enorm vooruit gegaan. Maarten is als instructeur en als persoon een ontzettend fijn mens om mee te werken.
Linda Koopman

Coaching

Informatie over lessen en coaching

Clinics

Informatie over de clinics die wij kunnen verzorgen

Meerdaagse trainingen

Intern meerdaags trainen

Aankoop begeleiding

Op zoek naar een paard?

Dressuurruiters.nl