Dressuurlessen en coaching

Maarten van Stek coacht en geeft dressuurles op verschillende niveaus. Voor hem is het belangrijk om uit te leggen wat basis van dressuur nou eigenlijk inhoudt, maar ook verder dan basisbegrippen zoals voorwaarts, impuls en nageeflijkheid.

‘Ken uw paard’ is iets wat steeds terugkomt in alle lessen. Weten waar je op zit. Op vragen als waarom, wanneer en waarnaar toe komen meestal wel een antwoord. Vooral ruiters die op een dood spoor zitten, komen vaak bij Maarten weer op terug op de juiste weg.

De meeste leerlingen rijden op Z niveau tot en met Grand Prix. Maarten geeft zijn lessen op de fijne accommodatie van Stal Dijckhoeve op dinsdag-,donderdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag tussen 12 uur en circa 18.00 uur. Andere tijden zijn alleen op aanvraag mogelijk. Op woensdag is Maarten op Dressuurstal Van Verre in Empe tussen 13.00 uur en 21 uur.

In principe geeft Maarten aan alle niveaus dressuurles, echter is een bepaald basisniveau en kennis van basisbegrippen wel wenselijk. Het uurtarief is € 80,-.

Maarten heeft ook veel ervaring met het begeleiden van jonge paarden en Friese paarden. Voor jonge paarden en Friese paarden hanteren we een ander tarief, informeer naar de mogelijkheden.

Wil je dressuurles volgen bij Maarten vul dan het contactformulier in of neem contact op via info@dressuurruiters.nl

Dressuurruiters.nl